sunnuntai 3. elokuuta 2014

Olipa kerran läksiäiset!


Vieläkään ei mulle oo perhettä löytyny, mutta se ei silti estä järjestämästä läksiäisiä! Elikkä mä pidin läheisimmille kavereille läksiäiset meillä! Pakko sanoo et jossain kohtaa iltaa meinas hieman pinna kiristyä, mutta loppujen lopuks, ihan mieletön ilta! Mun kaverit oli keränny mulle niin sanotun "matka säästöporsaan" jonka ne oli järkänny multa salaa. Siinä kohtaa kun Tuukka (poikaystävä) rupee kertoon et kuinka kaikki halus antaa mulle jotain matkaan rupes tuleen tippa linssiin ja loppujen lopuks kyl siinä itkettiin niin ettei meikeistä tietoakaan! Mun paras kaveri Aapeli oli ollu tän idean takana ja mä en voi muutakin kiittää tätä jätkää! Mun toinen paras kaveri Mona anto mulle enkelikaulakorun pitään huolta musta ton vuoden ajan... Mää ja Mona ollaan parhaita kavereita joilla on hauskaa ja jotka ei itke melkein ikinä, mut siinä kohtaa kun Monan olis tarvinnu pitää puhe, ei siitä muuta tullut kun kyyneleitä. Siinä kohtaa kello oli jotain 23, ja 00.30 oli tarkotus ihmisten sit lähtee.. Kyl siinä illan mittaan tuli juhlittua ja kaikilla oli erittäin hauskaa. Kerta kaikkiaan unohtumaton ilta! Kaikki toi jotain mukanaan joten ruoasta ei ainakaan ollut puutetta! Kaikkein paras hetki koko illassa oli varmaan se kun selvis et Tuukka oli ostanu mulle matkalle uuden meikkipussukan Ted Bakeriltä. Olin himoinnu sitä niin kauan ja sit se oli käyny ostaan sen mulle, siinä kohtaa se oli kyl jo materialismionnellisuutta! Mä en voi kun kiittää mun kaikkia ystäviä tosta illasta, kyl tänne selvästi jää ihmisiä mua kaipaamaan! Nyt kuvasatoa.
Mun tosi hyviä kavereita. Kuvassa vasemmalla Neea ja Heidi. Sitten on Daniela, minä, Noora, Emma ja Anniina jotka oltiin parhaat kaverit yläasteen ajan. Näitä tyttöjä tulee kyllä ikävä!


Mun melkeinpä parhaat kaverit lukiossa, vasemmalla Julia ja oikeella Anni, nää tytöt ymmärtää kaikki huolet ja vitsi ne jutut koulussa! Monet naurut ollaan yhdessä naurettu ja ikävä tulee! Love you!


Mun parhaimpia kavereita isoskoulutuksesta, vasemmalla Viivi joka kirjotti tosi koskettavan kirjeen mulle meijän ystävyydestä, sitten minä, mun jälkeen Mona mun paras kaveri ja sen jälkeen Aino jonka kanssa olin tänä kesänä isosena.


Sitten mun rakas! Ilman tän pojan tukee en olis päässy tän vaihtojutun kans puuta pidemmälle! Miley Cyruksen sanoin: "So I'm moving on, Letting go, Holding on to tomorrow, I've always got the memories, while I'm finding out who I'm gonna be, We might be apart but I hope you always know, You'll be with me wherever I go, Wherever I go." Mun rakkaani! Cheekin sanoin: "Kiitollinen, siunattu, onnellinen!" Rakastan sua! 


Luotettava, kultainen, ihana! Aapeli on ollu tukena ja turvana viimeset kolme ja puol vuotta! Paras kaveri jota ilman ei vaan pärjäis! Tulee ikävä!


Liisa on ollu mun elämässä siitä asti kun oon ollu 9-vuotias, yhdessä harrastettiin yleisurheilua ja nyt molemmat päätti lähtee vaihtoon, Liisa tosin Saksaan. Kaiken oon aina pystyny tälle tytölle luottaan ja en voi muutakun hyvää matkaa toivottaa mun rakkaalle!


Maria, mielettömän tärkee ystävä jo 9-vuotiaasta asti! Aina mielessä, aina sydämessä!Sitten tulee Monan eli mun parhaan kaverin tekemä kakku mulle, oli ihan törkeen hyvää ja rakkaudella tehty! Ikuisesti kiitollinen. Cocktailtikut väsäs Myllis jota olin pyytäny tuomaan niitä mut en todellakaan odottanut tällästä! Ihan mieletön!


Tässä on mun läksiäislahjoja joita sain mun kavereilta. Nynnyn matka maneihin oli osallisena koko porukka eli noin 27 henkeä ja aivan mahtava yllätys! Pakko ostaa noilla rahoilla jotain muistamisen arvoista! Sitten ton enkeli kaulakorun sain tosiaan Monalta jolle ostin samanlaisen syntymäpäivälahjaksi viime vuonna suojelusenkeliksi. Ted Bakerin meikkilaukun sain tosiaan Tuukalta ja oon ihan rakastunut siihen! Kirjeitä sain muutamalta ystävältä ja ihan törkeen hienoo tietää et jotkut jää mua tänne kaipaamaan sen vuoden ajaks! Ton nilkkakorun sain Marialta ja Oskulta ja samoin Body Shopin tuotteet. Suunnattomat kiitokset kaikille! Mielettömän onnellinen tyttö täällä päässä blogia!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti