maanantai 1. syyskuuta 2014

Couple days of New York!

Ihan mieletön paikka!! Pakko sanoo ihan näin aluks, et en todellakaan kuvitellu että näitä ihmisiä olis näin paljon ja et nää rakennukset olis näin jäätävän isoja! Oonhan mä New Yorkissa käyny, mutta ikää oli silloin tosiaan se 2-vuotta et kauheesti ei muistikuvia oo kyseisestä reissusta jääny. 


Elikkä alunperin pääsin tänne New Yorkkiin mun vaihtoyhtiöni Exploriuksen kautta, eli oon Soft Landing Campillä täällä jossa meidät valmennetaan kohti vaihtovuotta. Soft Landing Camp kestää viis päivää ja ensimmäiset kolme on jo takana. Ekana päivänä me saavuttiin New Yorkkiin kyynelten täyteisten hyvästien jälkeen ja ohjelmassa oli ainoastaan hotellilla oloa ja sulautumista muihin vaihtareihin. Soft Landing Campillä on siis vaihtareita muistakin maista kuin Suomesta, koska tällä hetkellä leirillä on ainoastaan minä, yksi tyttö ja yksi poika jotka ovat kotoisin Suomesta. 


Toisena päivänä olimme sight seeing kierroksella ja meillä oli ihan huikee opas joka kerto jotakuinkin kaiken mahollisen Manhattanista! Nähtiin sinkkuelämän carrie bradshawn talo, gossip girlin chuckin omistaman hotellin ja chuckin ja blairin paikan jossa lopulta heidän vihkiseremoniansa pidettiin! Myös gossip girliä seuranneet ihmiset muistaa ensimmäisen jakson jossa Serena on juna-asemalla. Kyseinen juna-asema näkyy alla olevissa kuvissa. Mieletöntä! Käytiin myös WTC iskujen muistopaikalla, sinne ku mentiin niin meni tämäkin tyttö hiljaseks, tuhansia kuolleiden ihmisten nimiä kirjoitettuna kiveen ympäri muistopaikkaa. Tuli myös syötyä perinteinen jenkkihamppari ja sen jälkeen tyttöjen kanssa syötiin keksejä ja juustokakkua, ihan sairaan hyvää kyllä oli, pakko myöntää! Käytiin myös Brooklynin puolella ja siinä samalla nähtiin pala Chinatownissa! Mieletön paikka!


Kolmantena päivänä, eli tänään meillä oli shoppailupäivä!! Oli ihan mielettömän kivaa tyttöjen kans! Aamulla puoli 10 aikaan oltiin New Yorkin keskustassa ja ekana päätettiin mennä The Rockefeller Centeriin, eli toisin sanoen katsomaan New Yorkkia ylhäältä katsottuna. Pakko sanoo et oli ihan mieletöntä, en pysty ees sanoilla kuvaileen kuin hienoo se oli! Se vaan on pakko nähä et siihen pystyy samaistuun! Bongattiin shoppailukierroksella myös tuo kuuluisa LOVE ja otettiin pari kuvaa sen juurella! Myös takseja tuli nähtyä vaikka kuinka monta, mutta itse päätimme pysyä metrossa johtuen taksien suurista hinnoista niiden juuttuessa ruuhkiin. Kaks kertaa käytiin Starbucksissa ja itse en niin kauheasti kahvista välitä joten päätin molemmilla kerroilla ottaa smoothien.


Alla olevissa kuvissa näätte tosiaan mun tän päivän ostokset. Ostin tosiaan Victoria's Secretiltä alusvaatteita, Abercrombieltä tommoset lökärit, Michael Korssin liikkeestä pikkuruisen lompakon ja American Eagleistä paidan ja farkut jotka oli aivan ihanat! Pikkusen tuli kyllä törsättyä, mutta yhtäkään tuotetta en kadu! 

Seuraavan kerran kirjottelenki jo perheestä koska huomenna on edessä Six Flags huvipuisto ja keskiviikkona lento host-perheeseen! 
-Jenny6 kommenttia:

 1. Oon nii kateellinen koska me oltii nykis vaa 2 päivää sts/ciee kaut :D!
  Aloin muute seuraa sua, käy säki kattoo mun blogi :) oon oregonis, jenkeis vaihos tän vuoden!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa! No vähän harmi! Oli kieltämättä kyl ikimuistoiset päivät!!:) Oi vähän kiva! Meinaan kyl ruveta seuraamaan!:)

   Poista
 2. Eiih tuli ihan ikävä Manhattania!! Se on niin ihana!�� Löysin sun blogin vasta nyt mutta alan ehdottomasti lukijaks ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Tiiän! Ihan mieletön paikka! Pakko päästä vielä uudestaan!:) ja kiva;)

   Poista