keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Erillaista postausta

Tubing, älyttömän hauskaa ajanvietettä ja sain sen ekaa kertaa kokee sunnuntaina! Hauskimpia hetkiä mun koko elämässä! Nauroin vatsa kippurassa ku vauhtia oli joku lähemmäs 80 kilometriä tunnissa! Andrea päätti pysyä veneessä momin, dadin, Annien ja Gingerin kans. Erinin kanssa oltiin vedessä sitte varmaan kakskyt minuuttia ja naurettiin hullun lailla! Pari kertaa tuli tiputtuaki mutta oli kyllä sen arvosta! Vesi oli tosi lämmintä ja viime viikonloppuna täällä oli sellaset 26 astetta lämmintä. Tällä hetkellä täällä on semmosta lähemmäs kahtakymmentä mutta aamusin tosi koleeta!

Muuten tässä ei oikeen oo mitään tapahtunukkaan. Perjantaina saan vihdosta viimein uuden puhelimen josta oon jo aika kauan haaveillu! I phone 6! Sitten tulee puhelimestaan vähä parempi laatusia kuvia! Kyseinen puhelinhan täällä maksaa sen 850$ eli lähemmäs 600€, Suomessahan puhelin vissiinkin maksaa lähemmäs 800€, et tulee tässä vähän rahaa säästettyä. Puhelimen päätin omin rahoilla ostaa koska nykyinen I phone 4 alkaa jo pikkuhiljaa lahoomaan käsiin, neljän vuoden jälkeen...

Näillä on ollu täällä varsin hauskaa mun poskipäitteni takia. Mähän omistan tosi isot poskipäät ja alla olevassa kuvassa näätte mimmoset ne on joskus ollu... Näytän kuulemma hamsterilta ja nää on välillä nauranu maha kippurassa ku oon hymyilly oikeen leveesti! Itse sen otan lähinnä vitsinä ja itselläkin on hauskaa!


Oikeessa alakulmassa on Andrea ja Sophie! Sophie on kans vaihtari mut kotimaa on tosiaan Saksa. Meillä on aina hauskaa yhessä ja voin kyl jo sanoo et Sophie on mun parhaita kavereita täällä! "Ainoastaan toinen vaihtari ymmärtää toista vaihtaria täydellisesti".

Keskellä alhaalla on tosiaan kuva Mallorystä ja Peytonista. Mallory on tosiaan synnytti Peytonin 16-vuotiaana ja tämä pieni kaunokainen on nyt 7-kuukauden ikäinen. Ikinä en sitä oo oikeen ymmärtäny et miks niitä lapsia pitää hankkia alle 18-vuotiaana tai varsinkaan sitä et sitten vielä käyttäydytään kun teini-ikäset. Jos sullon lapsi, sun täytyy myös olla sille niinku äiti, ei mikään teini-ikäinen joka juoksee ympäri kylää ja ryyppää kaikki viikonloput. Mallory on kuitenkin näyttänyt mulle toisen puolen tästä asiasta. Mallorystä ex-poikaystävä ei halua olla isä Peytonille ja Mallory periaatteessa kasvattaa tytön yksin. Mutta näyttääkö toi tyttö uupuneelta? Kyllä, joinakin päivinä, mutta suurimman osan ajasta hän on iloinen ja huolehtivainen äiti. Mun sisko Andrea on siis Malloryn paras kaveri ja molempia tyttöjä nään monta kertaa viikossa.
Täällä teiniraskaudet on tosi yleisiä. Meidän koulussa on tosiaan vähän yli 100 oppilasta ja tiiän kaks tyttöö jotka on raskaana... Toinen tytöistä on tosiaan 13-vuotias... Siinä kohtaa ku kuulin tästä tytöstä niin teki mieli sanoo et "ootteko ikinä kuullu kondomista?". Yli 15-vuotiaat ymmärrän vielä joten kuten, mutta 13-vuotias?? Itse en ollu 13-vuotiaana vielä edes pussannut poikaa! En tosiaan ymmärrä et miks hankkia lapsia kun on vielä itsekkin lapsi? 

Vasemmassa alareunassa on Mariana, vaihtari Brasiliasta ja mun hostsiskot parhaan kaverin vaihtari! Mä oon addiktoitunu dontseihin ja pop tartseihin! Oikeassa alakulmassa on keksi jota on varmaan miljoonaa eri väriä ja väliin saa esimerkiksi vaihteeks peanutbutteria tai mustikkaa! Tähän väliin info, kaikki rakastaa täällä peanutbutteria ja mä en voi sietää sitä... Sitä tungetaan joka paikkaan ja mä oon jopa yrittäny tykätä siitä mutta ei niin ei.

Suoraan sanottuna me siis asutaan "maalla" ja ulkona näyttää aina tolta mitä tossa vasemmassa yläkulmassa, mut mä rakastan tätä! Sitä tunnetta ku ajetaan Andrean autolla ikkunat auki ja kuunnellaan musiikkia täysillä ja ohikiitävä maisema on tommonen! Mieletöntä!
Oikeassa alakulmassa näätte tosiaan meidän lentopallo kentän, pienihän se on, mutta niin on meidän joukkuekin! Myöhemmin lisä infoo lentopallosta!
Kieltämättä on päiviä jolloin ikävöi kotiin ja halusi käpertyä poikaystävän kainaloon ku joku menee huonosti, mutta missään kohtaa en oo katuun tänne lähtöö! 
Oikeassa yläkulmassa on tosiaan Audri! Tyttö joka pommittaa mun kameran rullan täyteen joka ikinen päivä kuvia!
Nauroin yks päivä tota oikeeta alakulmaa. Meidän perhepotretti, Erin laittaa tuoleja, mä istun nurmikolla ja Ginger pyydystää kaloja... Siis toi koira ei oo kyl ihan terve... Se ravaa meidän rantaa edes sun takasi ja yrittää tosissaan saada kaloja kiinni... Se on kuulemma tehny tota koko ikänsä eli 5-vuotta ja kertaakaan ei kalaa oo saanu kiinni... Tyhmä se on, ehkä se sen takia tykkää musta!-Jenny


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti