sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Talvi tuli!

Tää viikonloppu oltiin tekemättä mitään... Mut oikeestaan mua ei haittaa koska ollu yhtä hullun myllyä viime viikko, joten oikeestaan aika kiva et saatiin vaan olla ja löhötä! Kohta jo thanksgiving hössötys alkaa ja siinä sitä ainaki on tekemistä!
Vasta viime viikolla tajusin reeneissä ku en pystyny juokseen ja rupesin itkeen, et kuin törkeen paljon urheileminen mulle merkkaa! Kuin se on tosi iso osa mun elämääni. Aamuiset lenkit millon saa vetää ittensä aivan piippuun, mun juttuni. Ja tää on ollu mulle tosi rankkaa olla fiksu ja lepuuttaa jalkaa, liian aikasin tuli alotettua juokseminen ja polvi kipeyty uudestaan joten nyt täytyy vaan malttaa ja kattoo ku muut juoksee.


Tän perheen koirat on mulle ihan mielettömän tärkeitä! Tälläkin hetkellä kello on yheksän ja toi isompi köriläs nukkuu tässä mun pienessä sängyssä mun kans ja vie valehtelematta yli puolet sängystä. En osas ees kuvitella tätä perhettä ilman koiria! Joka päivähän mulle kerrotaan kuin toi isompi koira on kuulemma aivan mun koirani. Mikään koira ei tosin voita mun ikiomaa haukkuani Suomessa!


Lauantai vietettiin tosiaan kuvaillen ja Erinin luokkalainen Melissa oli meidän mukana. Brooke ekspertti kuvaaja oli myös mukanamme toppatakki ja rukkaset kädessä!Talvi saapui tosiaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä myös tänne. Kyseiset kuvat on otettu tosiaan 12 aikaan yöllä. Tytöt oli niin innoissaan että jopa pulkka piti hakee ja laskee mäkee! Brooke päätti jopa lumienkelin väsätä siinä keskellä yötä...


En ees tajunnu ennenkö tota lunta alko sataan että vietän täällä jouluni. Haittaako se mua? Ehkä vähäsen. Haluanko mä kokea sen? Todellakin! Ainoo joulu tän perheen kanssa, joten todellakin aijon ottaa KAIKEN mahdollisen ilon irti! 
Alapuolella näätte kuinka hymyssä suin olin ku pääsin keskelle lumisadetta! Tuli niin kotoinen olo.


Hauskaa tulevaa viikkoo kaikille!


2 kommenttia: