maanantai 30. maaliskuuta 2015

California!


Vaikka kolme viikkoa myöhässä tuleekin, niin tässä tää nyt on. Kuvia täynnä oleva postaus. Mä olin tosiaan viikon mittaisella matkalla Californiassa. Belousa järjesti matkan ja vaihtovuoteni alusta asti tiesin et tän mä haluan nähä, nyt kun se on ohi niin sinne haluaisi vaan takaisin!

Lähdin tosiaan matkaan 7.3. aamulennolla kohti San Franciscoa. 


Ensimmäisenä kokonaisena päivänä oli ainutlaatuinen kokemus, cable car! Oli mielettömät maisemat!
Yllätyin siitä kuinka oikeasti San Franciscossa talot olivat vanhoja ja alapuolella olevan kuvan näköisiä.


San Francisco todellakin varasti mun sydämeni, ja jos mahdollisuus olisi tuolla elää, varmasti eläisin.

Maailman suurin Chinatown!


Miljoonat kuvat oon Golden gatesta nähnyt, mutta olihan se täysin eri kokemus kävellä sillalla itse ja nähdä se kaikki omin silmin, jotain aivan käsittämätöntä.
Käytiin myös Alcatrazin saarella.Kolmen päivän jälkeen oli suuntana Los Angeles. Bussissa istuttiin lähes koko päivä ja se tunne kun illalla päästään rannalle ja todetaan et oikeasti ollaan Santa Monica beachilla.Voiko tätä paikkaa olla rakastamatta?Mulle tuli tosi huijattu olo tästä HOLLYWOOD signin koosta... Kaikissa elokuvissa se näytetään niin suurena...


Ja oikeasti koko luokka oli tommonen mikä on alapuolella olevassa kuvassa. Mutta olihan se silti ihan käsittämätöntä nähdä se itse omin silmin!


Universal Studios... En olis ikinä uskonu et se paikka oli niin iso ja hieno!
Minä olin se pikkutyttö joka aloitti katsomaan "Täydellisiä naisia" alle kymmenen vuotiaana, salaa äidiltä. Ette voi uskookaan kuinka sekosin kun pääsin itse kyseiselle Wisteria lanelle ja näin missä kaikki kyseiset jaksot oli kuvattu. Sisällä heräs kyl se pikkutyttö joka aloitti joskus katsomaan kyseistä sarjaa.


Disneylandissäkin päästiin viettämään yksi päivä. Siinä jäi kyllä Särkäniemet kakkoseks...


Viimeisenä päivänä nähtiin Madame Tussauds ja The walk of fame. Alapuolella oleva kuva oli aivan pakko ottaa, koska mähän olen täällä koko vaihtovuoteni ajan kuullut "I love you Jenny".Walk of famen jälkeen meillä oli vapaa-aikaa jolloin käytiin shoppailemassa. Näiden jälkeen oli suuntana Beverly Hills.
Kuinka ylpeä tämä suomalainen tyttö voi olla omasta kotimaastaan löytäessään Marimekon-liikkeen keskeltä Beverly Hilssin keskustaa. Voin vastata että YLPEÄ!Kaiken kaikkiaan matka oli mieletön. Sain ihania ystäviä ja yksi parhaimmista asuu Ruotsissa, joten melkovarmasti tullaan tämän vuodenkin jälkeen näkemään toisemme. Mä voin rehellisesti sanoo et monella ei tähän ollut mahdollisuutta, ja mä olen ikuisesti kiitollinen tästä. Vielä joku päivä mä palaan tuonne.

Tämän viikon torstaina on suunta kohti Tenneseetä ja Floridaa, meinaan meillä alkaa Springbreak! Kohta enään kaksi kuukautta jäljellä tätä unelmaa!

-Onnellinen JennyEi kommentteja:

Lähetä kommentti