maanantai 4. toukokuuta 2015

Florida!

Moikka! Nyt on taas kulunu vähän liian kauan aikaa viimeisimmästä postauksesta, mutta tässä tulee oikeen kunnon läjäys kuvia Floridan matkalta! Meidän Spring breakin matkakohde oli siis Kissimmee, jota ennen matkustettiin Tennesseehen moikkaamaan meidän serkkuja. Ajettiin siis Floridaan ja takaisin ja voin kertoo et menomatka oli ihan älyttömän hauska. Meidän ystävien Morganin ja Marianan vanhemmilla on asuntoauto ja ne päätti lähteä meidän mukaan. Alapuolella olevassa kuvassa Mariana halaa Eriniä ja mun takana on Morgan. Matkaan lähdettiin aamulla 6 aikaan ja ajomatkaa Tenneseehen kertyikin semmoiset 14 tuntia. Meidän vanhemmat ajoivat meidän autoa, mutta me päätimme luksustella ja katella elokuvia asuntoautossa.

Ensimmäisenä kokonaisena päivänä Tenneseessä lähdettiin Memphikseen, kuuluisan Elviksen kaupunkiin.


Andrean kanssa päätettiin heti aloittaa "howdy" meiniki, Tenneseessä kerta kun oltiin.


Meidän serkuilla oli aivan mielettömän suloinen kissa, joka päätyi sitten nukkumaan mun viereen kaikkina öinä.


Seuraavana päivänä mentiin tämmöiselle ulkoilma safarille, josta ite en ollu ikinä kuullukkaan. Voitiin ostaa ruokaa niille eläimille ja sitten ajettiin tiellä joka oli ympäröity eläimillä. Ja niitähän löyty joka lähtöön...

Löysin myös uuden ihanan ystävän!Alapuolella olevat talot olivat siis serkkujen naapuruston normaaleja taloja, ja mikä oudointa, kyseiset talot ovat kuulemma mielettömän halpoja Amerikan mittakaavalla...

Päätin myös Tenneseessä ollessani että joskus haluan tulla takaisin, olihan se täysin erilainen kuin Michigan.


Seuraavana päivänä matka alkoi kohti sitä määränpäätä, eli Floridaa!


Se tunne kun näki ne ensimmäiset palmut 14 tunnin ajomatkan jälkeen!


Ensimmäinen kokonainen päivä makoiltiin altailla ja seuraavana päivänä lähdettiin kohti Cocoa Beachia!


Univeral Studios Orlando!


Kyseisessä Universal Studiossa Harry Potter maailma oli valmis, ja siis rehellisesti sanottuna hienoin paikka koko Studiolla! Ikinä en oo mikään älytön Harry Potter-fani ollu, mut tuolla kyllä tälläkin tytöllä irtos jalat maasta!Mariana osti Dumbledoren taikasauvan.

Viimeisenä kokonaisena päivänä lähdettiin Tampaan Clearwater Beachille. Ranta oli yks hienoimmista ikinä näkemistäni rannoista!

Takaisin tulo matka oli kyllä hieman tuskainen pienessä autossa, kaikki siskot yhteen tungettuina ei ollut hyvä idea. Ajettiin omalla autolla takaisin, koska ystäväperhe halus pysähtyä yön yli ja meidän dad halus ajaa suoraan takaisin. Matka takaisin kesti tosiaan lähemmäs 23 tuntia pysähdyksineen. 
-Jenny


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti