torstai 30. lokakuuta 2014

Halloweenin aika!

Joo ei oo tullu kauheesti postailtua... Ja oon pahoillani siitä! Halusin vaan pätevänä päivitykseen kuvia ja lainasin mun kameraani muutamalle kaverille joten kuvia saatte ainoostaan viime viikonlopun koulun halloween tansseista. Ollu kiireinen ja osaltaan aika tunteellinen viikko. Ihmisillä on menny toisiinsa hermo ja välillä perheenki välit on ollu kireet. Loppujen lopuks ollu odotuksen täyteinen viikko ku uutta puhelinta ollaan odoteltu ja toivon mukaan saapuu huomenna! Tainno teillä siellä Suomessa tänään. Ja samalla ollaan odoteltu Suomesta tulevaa pakettia joka tuli tänää! Sitä onnen tunnetta ei pysty ees kuvaileen ku tajus et paketti tuli Suomesta! Kirjeet ja suklaat ja kaikki, nii tajus et joku sielä koti-Suomessa ikävöi muakin! 
Poikaystävältä tuli kirje ja kuvia sekä mun rakastamaa valkosuklaata! Vanhemmilta tavallista suklaata, purkkaa (jota täällä todellakin tarvitaan, näiden purkka on sellasta hubba bubbaa), turkinpippureita ja Lumenen luottopuuterin! 


Tähän väliin! Totesin et lentopallo ei oo mun lajini! En tiedä johtuko siitä ettei meidän joukkueella ollu yhteishenkee vai siitä et ei vaan ollu mun laji, mutta tosiaan meidän viimeinen peli oli tiistaina ja seuraavan viikon maanantaina alkaa heti koripallo! Ehkä tää on syy miks en oo kerenny tässä lihomaan... 
Viime viikonloppu vietettiin tosiaan koulun halloween tansseissa ja ihan mielettömän huikeeta! Niihin kyllä panostettiinkin... Mun hiuksia kiharrettiin ainakin tunti ja laitettiin puol pulloo hiuslakkaa et varmasti pysyy! Olin tosiaan siis batman! Nyt kuvasatoa!Koulun ehdottomasti yks söpöimmistä pariskunnista! Tätä ei voita mikään! Mallory ja Mitchell as Minni ja Mikki!


Vasemmalla Marianna, oikeella puolella Sophie. Voitte ite päätellä kumpi on Brasiliasta ja kumpi Saksasta, haha! Sophie halus yksinkertasesti olla vampyyri ja Marianna gepardi!


Tässä hauskin meksikolainen jota oon ikinä tavannu! Vaihtari siis ja ihan törkeen hauska, puhuu mulle tosiaan suomee google-kääntäjän avulla! Morgan, mieletön tyttö, Marianan host-sisko ja ihan huikeeta seuraa! Morgan oli poikaystävänsä kans kuuluisasta "grease" elokuvasta päähenkilöt!


Minä ja Erin, päätettiin yhdessä olla supersankareita!


Minä ja Mallory... Kyllä, Mallory on hentonen muhun verrattuna ja en tajua miten toi tyttö voi vetää 10 donitsia päivässä?!Tää oli lähinnä edellisen viikonlopun päivitystä ja lauantaina tulee oikeeta halloween päivitystä ku päästään huomenna siskojen kans tekeen kurpitsoja ja "karkkeja vai kepposia"! Odotan niin innolla! Tää on ihan huikeeta! 2 kommenttia:

  1. Musta on ihan hyvä et mulle ei oo kukaa lähetelly suklaita xD mut en kestä ku sopeudut nii hyvin tonne jengiin tai ettet eroo mitenkään noista, menisit iha amerikkalaisesta! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sitähän me naurettiinkin et aina pitää erikseen esitellä mut et oon vaihto-oppilas et muuten menisin ihan yhtenä siskoksista!:D

      Poista