sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Happy Halloween!

Juu tosiaan eilen piti päivittää, mutta tuli vähä mutkia matkaan. Minä ja Erin oltiin eilen koordinaattorin kans halloween juhlissa ja espanjalainen vaihtari vähä päätti tönästä multa jalat alta ja ei sitten tienny et mullon ollu viimeset 6 vuotta ongelmia polvissa... Lopputulos oli tosiaan se et multa meni polvilumpio sijoiltaan, onneks sentään sain itse paikoilleen eikä muuta kun käyny sivussa... Kaikkein eniten harmittaa kuitenkin et huomenna pitäis alkaa koriskausi ja istun varmaan ainaki ensimmäisen viikon sivussa juoksemisesta.. No mutta ei voi mitää! Tää päivä tullu kyseisen tapahtuman takia maattua sängyssä, mutta onneks Ginger oli mun tukena!


Äskeistä lukuunottamatta mun halloween oli super kiva! Perjantaina kaiverrettiin koulun jälkeen kurpitsoja! Loppujen lopuks siinä kesti yllättävän kauan mutta lopputulokseen oon supertyytyväinen! Andrea päätti kaivertaa helinäkeijun ja Erin mereneito Arielin! Ne ei tosin onnistunu niin hyvin ku ne kuvitteli, mutta niistäkin tuli hienoja!


Meidän pikku Annie oikeen kinus et se haluaa kans pukee jotain superhienoo halloweenina joten pikkuneiti oli sitten prinsessa.


Ginger ei sit ollu niin innoissaan ku siskonsa oli... Joten Ginger oli sitte poikamainen tyttökoira Andrean t-paita päällä.


Kurpitsojen kaiverrusten jälkeen oli luvassa mun odottama trick or treat! Tällä porukalla sit lähettiin liikenteeseen. Minä, Brooke, edessä oleva tyttö oli Brooken kaveri, hawai paita päällä oleva poika oli Josaiah, sitten Nooah ja viimesenä Erin. Voin rehellisesti sanoo et oltiin varmaan kaikista vanhinta porukkaa jotka tuolla kiersi. Mut kerran sitä elämässä voi tällästä tehdä! 
Sää oli ihan törkeen kylmä ja lämpötila tosiaan oli semmoset +2 celsiusta. Ihan törkeen hauskaa kyllä oli ja en tosiaan kadu että pääsin tommostakin kokeileen!

Trick or treatin jälkeen mentiin tosiaan jonkun suureen autotalliin jonne oli kutsuttu porukkaa juhliin halloweenia. Brooke voitti ykköspalkinnon pukeutumiskisassa ja oon himo ylpee mun 50-luvun pikkusiskosta!


Mähän tosiaan päätin vetää dadin vuoden 87 college paidan päälle ja olla 80-luvun tyttö! Totesin että kyseinen valinta oli parempi kuin Erinin multa lainaama batman-puku joka oli hieman kylmä kyseiseen iltaan!


Eilen tosiaan mentiin mun koordinaattorin kans halloweenjuhliin ja löysin sieltä Tanjan! Suomalaisen tytön jonka oon tavannu jo aikasemmin Suomessa! Vaihdettiin kuulumiset ja todettiin et molemmilla menee täällä tosi hyvin! Oli törkeen huikeeta päästä puhuun jonkun kans täällä omaa äidinkieltä!

Kyseisissä juhlissa oli tosiaan haunted house-polku metsässä... Tää polku oli täynnä pellejä... Voitte vaan kuvitella kuinka huusin ku puolihullu sielä keskellä mettää... Ja se oli kyl virhe... Meinaa siinä kohtaa kun rupesin huutaan et "se koskettaa mua" niin ne rupes juokseen meijän perään ja oikeen tarras jalkoihin ja käsiin kiinni... Tuun näkemään järkyttäviä painajaisia pelleistä moottorisahojen ja pellemaskien kanssa...


Tosiaan jännää oli se et jopa ruokapaikat panostaa tähän vuodenaikaan tosi paljon! Kaikki ruokapaikat oli jotenkin koristeltu! Tässä kuva lähiravintolan koristelusta:

Mutta loppuun vielä Happy Halloween!2 kommenttia:

  1. Eikä kuin söpöjä noi koirat! Mun host äiti puki meijän koiralle cowboy asun halloween päivänä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha joo olihan ne!:D Tolla Anniellaki oli viime vuonna kuulemma hotdog-puku mutta liho siitä ylitte!:D

      Poista